Leuke opleidingen van fijnschilderen tot impressionisme

Heb jij altijd al goed willen leren schilderen, maar het is er nooit van gekomen? Volg een opleiding en verbaas je in korte tijd over het resultaat. De lessen zijn voor iedereen geschikt.

Onze specialisaties
Moderner dan je denkt.

Informatiebrochure
Alle opleidingen en workshops op een rijtje. 

Gratis proefles
Wil je weten of onze opleidingen iets voor jou zijn, volg dan eerst een klassikale of online gratis proefles. Je krijgt alle materialen en je hoeft alleen de verzendkosten te betalen.

Compleet online lespakket

Wil je alles in één keer ontvangen? Dat kan! Bestel ons complete online lespakket, met of zonder alle benodigde materialen.

Je leert alle technieken van het 1e, 2e, en 3e lesjaar. Ook ontvang je er de klassieke tekenopleiding en theoretische lessen bij. Je ontvangt 415 pagina’s lesstof en hebt toegang tot 52 online lesvideo’s.

Alle lessen online
Je kunt al deze lessen online volgen aan de hand van de stap voor stap lesvideo’s en de rijk geïllustreerde lesboeken.

Met of zonder materialen
Het complete lespakket is inclusief alle materialen die je nodig hebt, zoals; verf, penselen, panelen en schilderdoeken. Heb je zelf al materialen, kies er dan voor om het complete pakket zonder materialen te bestellen.  

Meer over het lespakket

Project Vermeer

Vier cursisten begonnen met een stoutmoedig plan. ‘We doen mee met het tv programma van MAX De nieuwe Vermeer’.
Van dit project is een video gemaakt.

Bekijk

Vermeer wedstrijd

Meer dan honderd cursisten deden mee aan de wedstrijd. Onze beoordelingscommissie heeft een aantal werken genomineerd. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Gefeliciteerd!

Nieuwsgierig naar het werk van cursisten?

Reacties van cursisten

Ellen

“Ik heb net het eerste jaar online gevolgd en wil zo snel mogelijk het tweede jaar gaan doen. Afgelopen zaterdag een fantastische praktijkdag gehad. Veel geleerd.”

Edwin

Wat een uitkomst. Altijd al willen leren schilderen, maar deze lessen zijn boven mijn verwachtingen hoor.”

Charlot

“Gewoon met een vriendin mee naar een proefles. Ik had geen idee, maar nu ben ik al aan mijn zesde schilderij bezig. Had ik veel eerder moeten doen.” 

Art Partout is onder andere bekend van: