Gratis proefles

Iedereen kan goed leren schilderen
Art Partout biedt een complete opleiding aan waarmee je de ambachtelijke en essentiële technieken leert. Het eerste jaar van de opleiding bevat achttien interessante onderwerpen. Bij ieder schilderij dat je schildert, leer je weer een nieuwe techniek.

Probeer het zelf
Om er vooraf zeker van te zijn dat deze opleiding bij je past, kun je eerst een proefles volgen. Tijdens deze proefles maak je zelf een mooi olieverf schilderijtje Daarna kun je goed beoordelen of jij je wilt inschrijven voor de opleiding Realistisch Fijnschilderen.

Cadeau idee
Je kunt dit pakket natuurlijk ook aan iemand cadeau geven!

Dit is het proefles-pakket, je kunt direct aan de slag. En met de online lesvideo kun je hem helemaal tot in detail afmaken.

Klassikaal op de academie

Je volgt in een klein groepje een proefles onder leiding van een docent. In Deventer, Nijmegen of Utrecht. Kies je dag en tijd en ervaar dat het makkelijker is dan je denkt. Vanaf september 2024 gaat het nieuwe lesseizoen weer van start, geef je nu alvast op voor een proefles!

Deventer: 15, 16, 17, 22, 23, en 24 augustus ’24

Utrecht: 1, 2, 3, 29, 30 en 31 augustus ’24 

Nijmegen: 8, 9, 10 augustus ’24 

Aanmelden klassikale proefles

Online thuis

Je volgt de proefles geheel thuis met een online lesvideo en stap voor stap lesbeschrijving. En je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je wilt beginnen met schilderen.

Aanmelden online proefles