Reservering  1e leerjaar klassikaal

Basisopleiding

Hiermee reserveer je een plek voor de basisopleiding met 10 lesonderwerpen fijnschilderen.

Het lesgeld is € 553,00
Je kunt dit ook betalen in 12 maandelijkse termijnen van € 46,00 (+ €10,-  administratiekosten). Lesgeld is exclusief schildersmaterialen

Basis- en vervolgopleiding

Hiermee reserveer je een plek voor het hele 1e leerjaar van de opleiding. Dat is de basisopleiding & de vervolgopleiding samen. Met in totaal 18 lesonderwerpen fijnschilderen.

Het lesgeld is € 998,00
Je kunt dit ook betalen in 12 maandelijkse termijnen van € 83,15 (+ €10,-  administratiekosten). Lesgeld is exclusief schildersmaterialen.

Schildersmaterialen Basisopleiding
Art Partout heeft startpakketten met de benodigde olieverf penselen en panelen samengesteld die je tijdens de eerste les bij je docent kunt aanschaffen. De prijs voor het startpakket voor de basisopleiding bedraagt € 213,85. Indien je dit koopt bij je docent ontvang je nadien een factuur van onze administratie.

Via de webshop
Je kunt het startpakket en andere materialen ook direct in onze webshop aanschaffen.

Schildersmaterialen Basis + Vervolg
Art Partout heeft startpakketten met de benodigde olieverf penselen en panelen samengesteld die je tijdens de eerste les bij je docent kunt aanschaffen. De prijs voor het startpakket voor de basisopleiding bedraagt € 288,50. Indien je dit koopt bij je docent ontvang je nadien een factuur van onze administratie.

 
Via de webshop
Je kunt het startpakket en andere materialen ook direct in onze webshop aanschaffen.

Formulier voor je reservering