Geef je op voor een gratis proefles

Kennismaken met de opleiding?

Een proefles is de beste manier om er achter te komen of de opleiding realistisch fijnschilderen iets voor je is. Tijdens de proefles ga je een schilderijtje maken met technieken van het fijnschilderen. Je leert stap-voor-stap schilderen met olieverf en kunt zo zelf ervaren, dat schilderen met olieverf makkelijker is dan je denkt. 

Je maakt een schilderijtje in olieverf en leert al doende de beginselen van het fijnschilderen. Doe het schilderijtje in een mooi lijstje. Iedereen zal versteld staan van het resultaat!

Gratis proefles
De proefles is online of in één van onze 7 vestigingen te volgen. Het is gratis, je betaalt alleen € 12,50 voor de verf, penselen, paneel en het fotomateriaal. Kies je voor online dan komt er nog
€ 3,84 bij voor de verzendkosten.

Cadeau idee
Je kunt dit pakket natuurlijk ook aan iemand cadeau geven!

Na de proefles
Vind je het leuk en smaakt dit naar meer, schrijf je dan in voor de ‘online’ of ‘klassikale’ basisopleiding fijnschilderen van 10 lesmodules. 

Voucher
In het proefles-pakket zit een voucher ter waarde van € 12,50 die je kunt inwisselen als je je aanmeldt voor de basisopleiding.

Wil jij ook een zelf geschilderd schilderijtje aan de muur?

Meld je aan voor deze proefles. Het verplicht je tot niets.

Lesmateriaal

Wanneer je je aanmeldt voor de proefles, krijg je een lespakket en de code voor de video die je eenvoudig op je PC, laptop of tablet kunt bekijken. Je hoeft dus verder niets aan te schaffen.
De inhoud van het lespakket is:

  • Link naar de lesvideo
  • Lesbeschrijving met stap-voor-stap uitleg
  • 3 Penselen en verf
  • 1 Paneel om op te schilderen
  • Fotomateriaal
  • 3 Afscheurpaletvellen

 

Reacties van proefles cursisten

Nelly D.

“Ik ben verbaasd dat het gelukt is. Bedankt voor de feedback, tamponeren wil ik zeker onder de knie krijgen, zal dat stuk zeker nog een keer bekijken.” Groetjes Nelly. “Ga me nu aanmelden voor de cursus.”

Ghrislaine B.

“Ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd en vind het resultaat super! 
Ik heb me inmiddels ingeschreven voor de online-opleiding. Overigens is deze online-opleiding voor mij een uitkomst, aangezien ik in Zuid-Limburg woon.”

Jan L.

“Dank voor de prettige en nuttige feedback. Zojuist heb ik mij aangemeld voor de online cursus. Ik ben 72 jaar, bouwkundige van beroep, en heb belangstelling voor het creatieve. Mijn kleindochter was zo enthousiast over de kersen dat ze ook een proefles heeft aangevraagd, leuk.”

 

Nieuwsgierig naar wat je na een paar jaar al kunt maken?