Geef je op voor een gratis proefles

Iedereen kan goed leren schilderen
Art Partout biedt een complete opleiding aan waarmee je deze essentiële technieken leert. Het eerste jaar van de opleiding bevat achttien interessante onderwerpen. Bij ieder onderwerp wordt weer een nieuwe techniek behandeld.

Probeer het zelf
Om er vooraf zeker van te zijn dat deze opleiding bij je past, kun je eerst een proefles volgen. Tijdens deze proefles maak je zelf een mooi olieverf schilderij. Daarna kun je goed beoordelen of jij je wilt inschrijven voor de opleiding.

De proefles is gratis, voor de bijbehorende materialen vragen we € 12,50. Dit bedrag krijg je weer terug als je start met de lessen.

Cadeau idee
Je kunt dit pakket natuurlijk ook aan iemand cadeau geven!

Klassikaal of online

De proefles kun je op twee manieren volgen: Online of klassikaal. Meld je aan voor een gratis proefles fijnschilderen. Het verplicht je tot niets.

Online
Kies je voor de online proefles dan krijg je, naast een uitgebreide beschrijving en een link naar  de lesvideo, twee penselen, olieverf en het paneel om je schilderij op te maken, thuis gestuurd.

Aanmelden proefles online

Klassikaal
Wanneer je de proefles klassikaal wilt volgen, kies dan één van de onderstaande locaties, dagen en tijden en geef je op via: info@artpartout.nl of via telefoonnummer: 085 130 27 57.

Aanmelden proefles in Deventer, Emmen, Nijmegen of Utrecht

Lespakket

Tijdens de proefles krijg je een lespakket. Je hoeft dus verder niets anders mee te nemen, dan goede zin.


De inhoud van het lespakket is:

 • Link naar de lesvideo
 • Lesbeschrijving met stap-voor-stap uitleg
 • 3 Penselen en verf
 • 1 Paneel om op te schilderen
 • Fotomateriaal
 • 3 Afscheurpaletvellen

  ———————

  Je betaalt alleen voor de materialen € 12,50.

  In het proefles-pakket zit een voucher ter waarde van € 12,50 die je kunt inwisselen als je je aanmeldt voor de basisopleiding.

Reacties van proefles cursisten

Nelly D.

“Ik ben verbaasd dat het gelukt is. Bedankt voor de feedback, tamponeren wil ik zeker onder de knie krijgen, zal dat stuk zeker nog een keer bekijken.” Groetjes Nelly. “Ga me nu aanmelden voor de cursus.”

Ghrislaine B.

“Ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd en vind het resultaat super! 
 
Ik heb me inmiddels ingeschreven voor de online-opleiding. Overigens is deze online-opleiding voor mij een uitkomst, aangezien ik in Zuid-Limburg woon.”

Jan L.

“Dank voor de prettige en nuttige feedback. Zojuist heb ik mij aangemeld voor de online cursus. Ik ben 72 jaar, bouwkundige van beroep, en heb belangstelling voor het creatieve. Mijn kleindochter was zo enthousiast over de kersen dat ze ook een proefles heeft aangevraagd, leuk.”

Nieuwsgierig naar wat je na een paar jaar al kunt maken?

Werk van cursisten bekijken