ART PARTOUT OPFRISCURSUS VOOR OUD-CURSISTEN

Is het inmiddels al een tijdje geleden dat je de opleiding Realistisch Fijnschilderen bij Art Partout hebt gevolgd? Misschien ben je nog actief aan het schilderen, het is natuurlijk een hobby waar je altijd en overal mee bezig kunt zijn. We weten dat een aantal oud-cursisten zelfs beroepsmatig schildert. Maar de realiteit leert ons ook dat velen na afronding van de opleiding het schilderen een beetje laten liggen waardoor het verwatert en het steeds moeilijker wordt om de draad weer op te pakken. Schilderen is net als het spelen van muziek; je moet het goed bijhouden om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Je weet dan vaak ook niet meer hoe te beginnen met als gevolg dat een mooie hobby niet meer uitgeoefend wordt. 

 

 

OPFRISCURSUS KLASSIKAAL OF ONLINE 

Art Partout heeft zich in de afgelopen periode sterk ontwikkeld. Zo zijn lesonderwerpen uitgebreid met nieuwe uitdagende thema’s en alle onderwerpen zijn gedigitaliseerd, zodat de lessen nu ook online op computer, tablet of telefoon te volgen zijn. Om jouw schilderkennis weer op te frissen, hebben we een ‘Art Partout Opfriscursus’ van drie hele dagen of zeven dagdelen georganiseerd. Hierbij kun je oud werk afmaken of nieuw werk opzetten. Er is een docent aanwezig die je met raad en daad zal bijstaan. Wil je meedoen aan deze cursus, geef je dan snel op want we hebben slechts plaats voor tien personen per groep. Je kunt de opfriscursus ook geheel digitaal volgen. Je ontvangt dan links naar vijf video’s, de lesbeschrijvingen en de bijbehorende panelen thuis gestuurd. Je wordt ook gelieerd aan een docent waaraan je feedback kunt vragen over je resultaten. 

WEBSHOP

Art Partout heeft inmiddels ook een webshop waar je al je schildermaterialen kunt bestellen. Met één druk op de knop bestel je je penselen, panelen en olieverf. Ook bieden wij een standaardpakket voor de opfriscursus. Kijk direct op onze webshop via deze link: Art Partout Webshop.

SCHRIJF JE OOK IN 

De kosten voor de drie zaterdagen, van 10:00 tot 16:30 uur, of 7 dagdelen van 9:30 tot 12:30 uur, bedragen € 269,-. Je krijgt ook de link naar de lesvideo’s. Voor de bijbehorende vijf panelen betaal je € 49,65.

Als je de opfriscursus online wilt volgen dan zijn de kosten € 149,- voor de panelen betaal je ook € 49,65. Met deze inschrijving ben je ook voor een jaar lid van ‘De vrienden van Art Partout’. Als ‘vriend’ ontvang je alle nieuwsbrieven en mag je deelnemen aan de facultatieve activiteiten, waarvan een deel gratis, die jaarlijks door de academie worden georganiseerd. Hieronder zie je alvast een aantal werken die je kunt maken tijdens de opfriscursus.