Retourbeleid Art Partout

Versie 09-2021

Herroepingsrecht

Na ontvangst van een aanmelding geldt een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode kan de overeenkomst schriftelijk ontbonden worden. Indien het cursusgeld betaald is zal een restitutie volgen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kun je datgene doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te bekijken zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen mits deze onbeschadigd blijft.

Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te bekijken, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen. Zoals bij fysiek uitproberen van panelen, penselen en verf. Onaangeroerde materialen vallen volledig onder het herroepingsrecht.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van online inschrijving voor een opleiding/workshop c.q. aankoop in de webwinkel.

Retourzending
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een duidelijk omschrijving waarom je een beroep doet op je herroepingsrecht, naar:

Academie Art Partout
Zutphenseweg 55 – 1A
7418 AH. Deventer

Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Heb je bijvoorbeeld een deel betaald met een voucher, dan krijg je hiervoor een nieuwe voucher met datzelfde bedrag retour.

Terugzendkosten
Je draagt zelf de kosten voor de retourzending tenzij wij je een verkeerde zending hebben gestuurd.